Banana oatméal muffins aré pérféct for bréakfast, snacks, or déssért. This skinny muffins récipé has NO buttér, sugar, or oil. Gréék yogurt and honéy aré uséd instéad. Thé bést part about this éasy banana muffins récipé is that thé battér is madé in a bléndér, so théré aré féwér dishés to wash!
Oné of thé quéstions I récéivé most oftén is “What’s thé most popular récipé on your sité?” I think péoplé éxpéct mé to answér sométhing éspécially fancy or foodié, bécausé whén I révéal that it’s this récipé for Banana Oatméal Muffins, I’m typically mét with an immédiaté, unmistakablé Doublé éyébrow Raisé.
Thé Banana Oatméal Muffins récipé is éasily adaptablé to any of your favorité muffin mix-ins (and réadérs havé offéréd many suggéstions in thé comménts séction).
Try any of your favorité fruits (driéd or frésh), nuts, chia or flaxsééds, and of coursé, chocolaté chips. Chocolaté flaxsééd muffins aré so délicious!
If you’ré adding thé chocolaté chips, you can éithér stir thém into thé battér. If thé battér is warm from thé bléndér, it may mélt thé chips a bit, which créatés thé light and lovély chocolaté swirl as you séé héré—or sprinklé thém on top.
Ingredients
for 12 sérvings
- 2 bananas
- 2 éggs
- ⅓ cup (70 g) maplé syrup
- ¼ téaspoon salt
- 2 téaspoons baking powdér
- 2 téaspoons vanilla éxtract
- 1 tabléspoon cinnamon
- 1 cup (285 g) gréék yogurt
- 3 cups (300 g) oats
- 1 cup (235 mL) wholé milk
- topping of your choicé, as désiréd
Préparation
- Préhéat thé ovén to 350˚F (180˚C).
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chéck out thé full instruction here
Banana Oatmeal Muffins
4/
5
Oleh
Hana